Fontos információk a 2020-as túráról!

Közeleg az időpontja, hogy immáron 14. alkalommal induljunk útnak a várból, hogy a Kitörés 60 túra keretében teljesítményünkkel is méltó módon megemlékezzünk azokról a katonákról, akik 75 évvel ezelőtt hősiesen védték Budapestet, hazánkat és Európát a bolsevik Vörös hadsereggel szemben.

Mivel a túrára idén is sok résztvevőt várunk, kérjük, figyelmesen olvassátok el a legfontosabb tudnivalókat a rajtoltatás menetével kapcsolatban:

Találkozási pontnak a Kapisztrán téren most megnyíló utcai kiállítást és környékét javasoljuk, ahol mindenki ráhangolódhat lélekben a túrára. Itt kaptok majd pontos információt a rajt konkrét helyszínéről. 

A rajtba érve, kérjük figyeld és tartsd be a rendezők utasításait. Rendezetten, fegyelmezetten, figyelve a jelzésekre állj be abba a — 25-ös vagy a 60-as felirattal jelzett – sorba, amelyik távra beneveztél.

  • Készítsd elő a nevezéskor kapott 3 jegyű kódodat.
  • Készítsd elő a nevezési díjat, lehetőleg pontos összeggel.
  • Akinek nincs – kötelező – online nevezése, az ne álljon be a sorba, azt csak a rajtoltatás végeztével, 18 óra után tudjuk benevezni és elindítani.

Aki csomagszállítást igényel, keresse a 25-ös vagy 60-as csomagszállítás feliratú pontokat.

Mivel teljesítménytúránk egyben egy kegyeleti emléktúra is, ezért mindenkitől fokozott türelmet kérünk. Figyeljünk egymásra a rajtban és utunk során végig, hogy méltón emlékezhessünk hőseinkre. Minden résztvevőnek erőt és kitartást kívánunk a hosszú útra, várunk a rajtban, majd a célban!